ZOOM A1 Four & A1X Four

Pridané 17. 09. 2019, Autor: ePlay Hudobné nástroje

Zoom A1 FOUR a A1X FOUR

So špeciálne navrhnutými efekty, zabudovaným Looper a bicím automatom je A1 / a1x FOUR prvom multiefektovými procesorom určeným pre širokú škálu akustických strunových a dychových nástrojov.

Výnimočné efekty
A1 / a1x FOUR je z továrne vybavený viac ako 80 efekty, vrátane viac ako 35 nových revolučných efektov vyvinutých pre akustické nástroje.

X značí viac Xpression
A1x FOUR je vybavený 8 dodatočnými efekty pre pedále, ktoré umožňujú prispôsobiť hlasitosť, výšku tónu, reverb, delay a wah.

Využite potenciál svojej akustickej gitary
Obohaťte svoju gitaru o celú radu hrejivých a bohatých tónov. Na výber je toho naozaj veľa: od "unplugged" zvuku živého vystúpenia až po hru prsty v štýle country a blues. Nádherné efekty a modeling akustické gitary pozdvihnú váš nástroj do nových výšin.

 

Modeling akustickej gitary
Dajte zvuku hĺbku a nový rozmer pomocou akustických emulátorov a modelingu. Obnovte prirodzený zvuk svojho nástroja, aby vaše živé produkcie zneli rovnako dobre ako štúdiové nahrávky. Vyberte si a zamerajte sa na svoj obľúbený typ gitary a štýl hrania.

Spracovanie zvuku vašej akustické gitary je s A1 / a1x FOUR ľahšie ako kedykoľvek predtým. S výberom 15 továrenských presetov (plus 13 ďalších presetov na stiahnutie zadarmo v aplikácii Guitar Lab) si môžete vybrať svoj obľúbený MODEL AK, napríklad D-28, a okamžite obnoviť zvukový charakter tohto známeho a originálneho korpusu.

Technológia IR (Impulse Response) pomáha zachytiť zvukový odtlačok všetkých tvarov / korpusov gitár dostupných na A1 / a1x FOUR a v aplikácii Guitar Lab. Každý MODEL AK možné prispôsobiť pomocou 4 parametrov (gain, basy, stredy, výšky) s cieľom ovládania hlasitosti a vylepšenia výstupu vášho modelovaného zvuku.

V patch môžete tiež nastaviť volič snímača AK (AG PU SEL) tak, aby zodpovedal typu snímača vašej gitary (piezo alebo magnetický), a pridať špecifický EQ založený na celom rade zvláštnych procesorov.

 

Prepožičia svojmu saxofónu úplne novú paletu zvukov
Zahrajte ten drsný, rokenrolový Growl. Alebo použite bohatý chorusový efekt a hrajte v štýle jazz fusion. S A1 / a1x FOUR sa saxofonistům otvárajú nekonečné možnosti sebavyjadrenia. Celkom nový efekt "SaxChorus" umožňuje prirodzenejšie double-tracking a hutnejšie zvukovú odozvu zjemnením modulácie, ktorá je typická pre chorus navrhnutý pre elektrickú gitaru. Vďaka hotovým nastavením pre EQ a kompresory si váš saxofón zachová svoj hrejivý akustický zvuk, a to aj pri použití mikrofónov.

Vezmite svoju trúbku späť do budúcnosti
A1 / a1x vám poskytne inšpiráciu, či už hráte v akomkoľvek štýle: od jasného zvuku elektrického jazzu až po náš vlastný efekt Auto Wah. S Prés "Tp MD70" je pedálový wah efekt naladený, rezonuje a prispôsobuje sa nízkofrekvenčnému pásme a krivke rúrky.

Premeňte svoje husle v orchester
A1 / a1x FOUR ponúka efekty pre každý žáner: od bohatého, plný zvuk sláčikového orchestra až po surovú, skreslenú explózii metalu.

Dajte svoje harmonike nový zmysel života
Hrajte úderné stredové tóny bluesovej harmoniky alebo experimentujte s vlastnými novými zvukmi. Vdýchnuť harmonike nový život ešte nikdy nebolo tak zábavné.

S Prés "Hm StevieW" si vychutnáte ten známy zvuk harmoniky, keď je efekt "mokrého" signálu chorusu upravený tak, aby zodpovedal frekvenčný odozve chromatické harmoniky.

A1 / a1x ponúka dokonca aj skutočne efektívne simuláciu mikrofónu, ktorému hráči na harmoniku hovoria "Green Bullet". Zvoľte preset "Hm Juke" a budete počuť legendárny zosilnený, hrejivý zvuk mikrofónu "Green Bullet", ktorý si v ničom nezadá s originálom, a to aj pri použití bežného vokálneho mikrofónu.

Pozdvihnite svoj kontrabas do nových výšin
S presnými výškami a bohatými basy vám A1 / a1x FOUR dáva všetku kontrolu a flexibilitu pre všetky žánre - od klasiky až po rockabilly. Pridajte oktávy, vyberte si piezo efekt alebo si vytvorte svoj vlastný nenapodobiteľný zvuk.

Technológia
Populárna efekty ako distortion, chorus a wah sú obvykle určené na použitie s elektrickou gitarou. A1 / a1x FOUR ponúka nové efekty, ktoré boli navrhnuté tak, aby dokázali spracovať unikátny signály akustických nástrojov.

Napríklad saxofonista alebo trubkár ovláda originálne akustické zvuky tým, že do nástroja fúka s väčšou alebo menšou intenzitou. Napríklad wah efekty sú v A1 / a1x FOUR upravené pridaním dolnej priepuste (LPF), čo umožňuje lepšiu kontrolu nad spracovanú frekvenčnou odozvou nástroja. Hráči tak môžu dosiahnuť frekvenčných špičiek, bez toho aby museli do nástroja fúkať silnejšie, a nemusia mať obavy, že prídu o očakávanú zvukovú odozvu pri nábehu (attack) a doznievanie (release) tónu.

Ďalším príkladom sú husle. Technika hry sláčikom je kľúčovou súčasťou hudobného prejavu huslistu. Aby bolo možné napodobniť elektrizujúce efekt skreslenia, bez narušenia technika hry sláčikom, posúva efekt DIST pre husle clipping o 1 oktávu hore, zosilňuje vysoké a potláča nízke frekvencie. Tým je dosiahnuté vyváženejší saturácie, ktorá lepšie vyhovuje zvukovej charakteristike huslí.

 

Podpora pre Guitar Lab
Stiahnite si zadarmo software ZOOM Guitar Lab a objavte nekonečný svet patchov a efektov. A vďaka možnosti upravovať efekty a organizovať patche navrhnuté pre akustické nástroje môžete vytvárať a experimentovať s nekonečným množstvom kombinácií.

Dokonalý partner
Mikrofónny adaptér Zoom MAA-1 zaisťuje bezproblémové pripojenie k A1 / a1x FOUR. Funguje s dynamickými mikrofónmi, a dokonca poskytuje fantómové napájanie pre kondenzátorové mikrofóny. Ovládacie prvky adaptéra MAA-1 pre ľahký prístup vám umožní pridávať efekty k ľubovoľným akustickým nástrojom a upravovať nastavenia gainu.

Majte svoju hudobnú produkciu pod kontrolou
Dva prevádzkové režimy vám umožní pohodlne prepínať medzi patchi a efekty. V režime MEMORY si ľahko naprogramujete celý setlist preskakovaním z jedného patchu na druhý. V režime STOMP môžete zapínať a vypínať jednotlivé efekty poklepaním nôh.

Už žiadna spätná väzba
Filter pre potlačenie spätnej väzby detekuje a orezáva frekvencie, ktoré môžu byť príčinou spätnej väzby.

Bicie a perkusie súčasťou balenia
Vyberajte z 68 rytmických vzorcov navrhnutých pre akustickú hudbu, vrátane samby, reggae a jazzu. Hrajte v rôznych taktoch.

V slučke
Zabudovaný looper je schopný zaznamenať až 30 sekúnd a umožní vám tak vytvárať dynamická aranžmán s viacerými party.